Topplistan

Kampanjer

Nyheter

@laglappen.se| Följ oss

Tagga @laglappen.se på Instagram för en chans att synas här och på produktsidorna.

Välkommen till Laglappen.se! ❤️

Välkommen till Laglappen.se; Onlinebutiken för dig som vill fixa kläderna när dem gått sönder lite grann – istället för att slänga och köpa nytt. Här finner du allt du behöver för att enkelt laga kläder men även andra smarta saker inom textilvård.

Förutom snygga laglappar i olika varianter erbjuder vi dessutom sybehör och övrigt tillbehör. Samtliga produkter syftar till att förlänga livslängden genom lagning och förnyelse av det du redan har.

Varför Laglappen.se? 🤔

Majoriteten av oss svenskar har bristande kunskaper inom textilvård. Att sy fast lappar och laga byxor är något som är främmande för många. Vi slänger hellre och köper nytt. Inte främst för att vi är lata utan främst för att vi inte tror oss kunna laga. Många av oss vet inte hur man gör – eller hur enkelt det kan vara.

Med stryka-på laglappar, tygmärken och andra smarta saker av hög kvalité kan vem som helst kickstarta ett intresse för att börja ta hand om det man redan har. 

Laglappen.se vänder sig till dig som vill ha en överskådlig shop med allt du behöver för att laga hål men även smarta textilvårdsprodukter.  

Vi finns till för att fler ska upptäcka möjligheten med smarta saker som syftar till att minimera mängden avfall och i synnerhet textilavfall. 

Stort utbud

Vi eftersträvar Sveriges största utbud av stryka-på laglappar men även andra saker som hjälper dig att förnya – och därigenom förlänga livslängden på allt du redan har . 

Inspiration 🚀

För tips, guider, frågor och inspiration är du varmt välkommen att besöka Laglappens Blogg eller träffa oss på Facebook eller Instagram.