Eget Varumärke – Laglappen för jeans

Igår släppte vi våra egna laglappar av varumärket Laglappen. Vår tanke är att börja i liten skala för att sedan växla upp över tid och beroende på den data vi samlar in. Idag har vi Laglappen i polyester i över 15 färger. Vi har även laglappar i blandat material. Dessa laglappar av blandade material är av polyester och bomull. Det blandade materialet passar jeans och laglapparna i polyester passar funktionsmaterial.

Idag är storleken 9,5×12,,5 cm och över tid kommer variationerna vara större. Laglappen är tunn och smälter verkligen in och fäster riktigt bra efter en strykning. Det har tagit tid att hitta rätt typ av laglappar och få lämna input på förbättringsåtgärder hos tillverkaren.

Det har tagit oerhörd kraft och energi att hitta rätt tillverkare av våra egna laglappar men nu är vi i hamn och vi är säkra på att laglapparna tål att tvättas och strykas utan att lossna. Vi har i våra tester tvättat laglapparna i 40 grader tre gånger och laglapparna klarar det utan problem.

På bilden nedan är ett fotografi av en påstruken laglapp på ett par jeans. Laglappen på bilden har genomgått en tvätt och sitter som när den först ströks på.

Laglappen för jeans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.