Enklare att välja rätt laglapp för kläder

Att välja rätt laglapp för kläder kan inte vara så svårt. Det är väl bara att beställa hem en lapp i rätt färg och därefter laga hål, eller? Nja… inte riktigt. Låt oss berätta varför.

Olika lappar för olika behov

Vi erbjuder Sveriges största utbud av laglappar för kläder att laga hål med. Våra lappar är tillverkade av bomull, blandmaterial, nylon, polyester men även mocka, velour och andra material. Lapparna är olika grova och storleken skiljer sig åt. Dessutom erbjuder vi lappar som kan används som dem är och andra klipper man ut bitar från själv. Sist men inte minst är en del lappar av modellen stryka-på och andra syr man fast.

Nya kategorier hjälper dig hitta rätt avdelning

Vilket plagg vill du laga?
Meny som hjälper dig hitta rätt avdelning

Nu har vi omstrukturerat kategorierna och namngett dessa med utgångspunkt från vilket plagg som ska lagas. Denna struktur är grov men ändå tillräckligt precis för att du snabbt ska kunna välja rätt avdelning. Kategorierna är som följer:

Med denna lite grövre indelning av våra olika avdelningar säger vår erfarenhet att du som snabbt vill hitta rätt nu enklare kommer kunna göra det. Tidigare hade vi en indelning utifrån material på lappen men det förstod vi inte direkt hjälpte våra målgrupp.

Nya produktbilder hjälper dig hitta rätt lapp – för ditt plagg – utifrån dina preferenser

Låt oss ge dig ett exempel. Är det jeans du vill laga hål i är det naturligt att först klicka sig in på avdelningen “Jeans”. So far so good. Men vi har inte bara en sorts lapp för jeans. Vi har flera olika sorters lappar för hålen i jeansen i flera färger och material men även flera storlekar. Vissa lappar att laga hål i jeans fäster man dessutom på olika sätt. Antingen syr du fast lapparna för jeans eller så kan du stryka fast lapparna. En del lappar stryker du först på för att sedan enklare sy.

Kategorisida med nya produktbilder försedda med ikoner
Ikoner hjälper dig snabbt se användningsområde men även om du kan stryka på, sy fast eller först stryka på för att sedan sy fast

Detta har vi löst genom nya produktbilder. Produktbilderna är försedda med enkla ikoner som vägleder kunden.

Bättre köp, nöjdare kunder och större nytta

Genom denna nya struktur och nya produktbilder har du som besökare bättre förutsättningar att välja rätt lappar att laga kläder med utifrån ditt behov. Genom att du gör ett bättre köp blir du mer nöjd och det i sig borde leda till fler och ännu mer återkommande kunder. Vi hoppas att du gillar det nya upplägget och att vill se Laglappen.se som din plats på nätet för allt inom enkel textilvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.