Före- och Efterbilder på Lagning av Jeans

Att byxor går sönder och behöver lappas är inte ovanligt. Men håller lapparna man stryker på och hur ser lappen ut efter en tvätt? 

– I detta inlägg får du se hur lappen såg ut efter påstrykning men även efter tvätt och användning.

Steg-för-steg-guide Lappa Jeans

I vår steg-för-steg-guide i hur du lagar jeans ser du bilder av hur man bäst stryker på laglappar på jeans. Följ den guiden och du kommer få fantastiska resultat på din lagning. Genom att använda strykbara laglappar med klister lappar och lagar du byxorna enkelt och snabbt. Nedan har du bilder på resultatet efter användning och tvätt.

Förebilder av hålet i Jeansen

Här har du en bild på hur byxan såg ut innan lagningen:

Jeans med trasigt hål

Som du ser är hålet i detta fall ganska litet. Vi ville laga hålet så fort som möjligt innan hålet blev större. Ju större hålet blir desto svårare blir det att laga på ett snyggt sätt. Vi klippte bort alla små trådar och mätte upp hålet. Sedan klippte vi ut en bit laglapp med klister som var några cm större än själva hålet. Det gjorde vi för att öka fästytan för klistret

Efterbild av jeansen med laglapp efter en tvätt

Lappade jeans med laglapp

Bilden ovan visar hur slutresultatet av lagningen av jeansen blev. Laglappen har alltså stryks på under ca 45 sekunder på hög värme. Lappen är gjord av bomull. Lagningslappen sitter perfekt och gör till och med jeansen snyggare enligt oss. Vi tvättade i 30 grader vilket är att rekommendera. Detta inlägg kommer få en uppföljning längre fram. Det finns flera olika typer av laglappar som värms på i flera olika färger och nyanser. Laglapparna från Laglappar.se är testade av oss och kvalitén är säkerställd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.