Gamla Sneakers blir som nya igen!

Alla vet hur härligt det är med ny-känslan som ett par nya sneakers ger. Problemet är bara att känslan endast håller i sig en kort stund. Men med rätt behandling kan du återuppliva dina skor med enkla medel. Med rätt skovårdskit kan du regelbundet göra skorna fräscha och liva upp dojjorna vid behov.

Före- och efterbild på rengjorda sneakers

Vi tänkte börja med att visa resultatet av skorengöringen genom en före- och efterbild.

Före rengöring och efter rengöring av Sneakers
Bilden illustrerar sneakers före och efter rengöring. Gamla sneakers blir som nya!

Nu kanske du tror att vi manipulerat bilden. Eller så kanske du tror att vi spenderat flera timmar med att rengöra skorna. Svaret är nej och nej. Bilden är helt autentisk och resultatet likaså. Dessutom tog det inte mer än 5 minuter från start till mål. Om du tittar noga på efterbilden ser du att sulan återfått sin vita färg. Men inte nog med det – även skons övriga material har fått färgen återställt – rätt magiskt om vi får säga vårt.

Vilka sneakers kan rengöras?

Med rätt skovårdskit går det att rengöra nästan alla sorters sneakers. Rätt kit för dina skor är prisvärt och ska inte vara miljö- eller hälsofarligt. Dessutom ska det vara ett kit som passar skor med flera material. Det är nämligen inte praktiskt att behöva olika medel och behandlingsmetoder för dina sneakers olika material.

Gamla sneakers blir som nya efter rengöring
Inte bara sulan blir vit igen utan även tyget på skon har fått en uppfräschning

Hur rengöra sneakers?

Att rengöra dina älskade sneakers är enkelt. Med denna guide visar vi dig steg för steg hur du gör. Dessutom har vi med en film där vi illustrerar exakt hur det ser ut och fungerar när man tvättar skorna nya igen. Skovårdskitet vi använder innehåller allt du behöver för att rengöra skorna. Du kan med några klick beställa hem sneakers-rengöring på Laglappen.se

Rengöring av sneakers
Borste, mikrofiberduk och en riktigt bra gel återställer dina sneakers till nyskick i bästa fall
  • Börja med att fukta medföljande mikrofiberduk
  • Tvätta skorna därefter och se till att hela skon blir fuktig på utsidan
  • Applicera gelen direkt på medföljande borste. En sträng räcker till en början
  • Borsta nu upp skorna och låt gelen luddra till sig. Det är helt ok att använda mer vatten på borsten
  • Låt gelen verka en stund
  • Torka nu bort gelen med mikrofiberduken
  • Klart

Sammanfattningsvis

Att rengöra dina sneakers (men även andra skor) är som du ser inte svårt. Dessutom blir resultatet häpnadsväckande som du ser. Ett mirakelmedel är det inte. Är skorna sönderslitna spelar det ingen roll hur mycket du rengör skorna. Men är skorna i ett allmänt gott skick men förlorat sin lyster och fräschhet kan vi garantera dig att du blir nöjd med denna produkt från Springyard.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.