PĂ„fyllning av laglappar till lagret!đŸŸ

IgÄr kom vÄr första riktiga leverans av laglappar vilket vi bestÀllde tidigare i veckan. Det Àr spÀnnande att starta upp projekt som vi gör nu med laglappen.se för man lÀr sig mycket vartefter. Det finns inga fÀrdiga mallar att följa och man löser alla problem och hinder vartefter.

MĂ€ngder av laglappar
LagerpÄfyllnad av laglappar frÄn Prym och Pronty

I denna bestÀllning tog vi in laglappar frÄn tvÄ olika mÀrken. Vi har nu fyllt upp med laglappar av bomull, lÀder, nylon, polyester. Antalet storlekar Àr flera och fÀrgerna pÄ laglapparna Ànnu fler. Inom kort kommer nÀsta leverans frÄn ett tredje varumÀrke. NÀsta vecka planerar vi för inköp av det fjÀrde varumÀrket. VÄr ambition Àr att bli det sjÀlvklara valet för dig som söker produkter inom textilvÄrd och framförallt inom laglappar.

BestÀllning gick relativt smÀrtfritt och avstÀmningen gick bra och allt fanns med förutom ett par produkter som skickas som rest vid ett senare tillfÀlle.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Vi anvÀnder cookies för att se till att vi ger dig den bÀsta upplevelsen pÄ vÄr hemsida. Om du fortsÀtter att anvÀnda den hÀr webbplatsen kommer vi att anta att du godkÀnner detta.