Reflexer i flera varianter

På Laglappen finner du inte bara lappar att stryka på kläder. Numera erbjuder vi ett stort utbud reflexer att också stryka på. Utöver stryka-på reflexer har vi även flera andra varianter av snygga reflexer att bära, klistra på men även snöra runt. I detta inlägg ska vi kort guide dig igenom utbudet för dig som vill gå, cykla eller jogga säkert i mörkret.

reflexer att stryka på till kläder
Reflexer kan rädda liv. Dessutom finns det flera varianter att välja mellan – som alla är riktigt snygga!

Stryka- på reflexer

Reflexer att stryka på kan du beställa hem metervis. Det finns flera varianter av påstrykbara reflexer. Du kan välja mellan olika mönster men ven motiv. Allt från stjärnor, hundtassar men även hjärtan mm.

Påstrykbara stjärnor - reflexer att stryka på
Reflexer att stryka på finns i flera mönster och motiv. Här ser du reflekterande stjärnor.

Snygga & diskreta reflexsnören

Alla gillar inte att bära reflexer och i synnerhet inte synliga reflexer. För denna grupp är reflexsnören ett utmärkt alternativ. Vad det handlar om är att denna typ av reflex är diskret och ser ut som ett snöre. I mörkret däremot lyser det upp starkt och gör bäraren synlig. Reflexsnören är enkla att knyta fast på allt från jackan till ryggsäcken och kommer i olika färger. I videon nedan kan du enkelt se olika användningsområden för reflexer men även hur snygga reflexerna faktiskt är.

Självhäftande reflexband

Ett självhäftande reflexband är för dig som enkelt vill klistra på reflexer på olika material. Banden är flexibla och följsamma och har en mycket god vidhäftning på lämpliga material. En självhäftande reflex kan du beställa metervis antingen med 2 eller 5 cm bredd. Klistra på en stövlar, en regnjacka eller dunjacka. Den självhäftande egenskapen fungerar utmärkt på vissa material och mindre bra på andra. Du får helt enkelt prova dig fram.

Påstrykbara och självhäftande reflexer på orange regnjacka
Självhäftande reflexband på orange regnjacka

Reflexselar i flera färger

Idag bär var och varannan person reflexselar – unga som äldre. Dessa selar har helt ersatt reflexvästar. Nyttan med reflexselar är att dessa är elastiska och justerbara. Dessutom är dom riktigt snygga och passar dig som går med hunden, cyklar eller bara vistas utomhus. Reflexselen är enkel att få på men även lika enkel att få av. Nedan har du en bild på en sele.

Rastning av hund - kvinna med gul reflexsele
Reflexsele som är justerbar och finns i flera färger

Skosnören med reflex

Reflexer kommer i flera varianter och reflexskosnören har blivit mycket populärt på senare tid. Dessa skosnöre-reflexer är elastiska och passar alla typer av skor oavsett storlek. Ett skosnöre är 1,5 meter lång och du klipper själv till önskad storlek. Med i ditt köp får du även en klämma men även dubblar. Med dessa hjälpmedel kan du alltså få skosnörena av reflex att passa alla typer av skor.

reflexskosnöre på sportskor
Skosnören av reflex. Passar alla skor och finns i flera färger. Här är en bild av ett par rosa skor med vita skosnören

Reflexbälte

Tycker du att en reflexsele är för mycket har vi praktiska och lika snygga bälten av reflex. Precis som en reflexsele är ett bälte elastiskt men också justerbart. Välj färg, beställ hem och gör dig synlig på över 300 meter.

reflexbälte
Reflexbälte är ett smart alternativ till en reflexsele. Här ser du ett gult reflexbälte och låsanordningen

Reflexer att klistra på

Utöver ovanstående har du även olika typer av reflextejp, reflexklistermärken men även laglappar av reflex. Något som är mycket populärt är ett reflextejp. Denna tejp säljs på rulle och en rulle är 8 meter lång. Denna typ av självhäftande reflex kan vara kul att dekorera någon skylt med men även en cykel eller motorcykel som exempel.

Reflextejp på rullar - Reflexer för att synas i mörkret
Reflextejp i flera färger.

Övriga reflexer

Förutom ovanstående kan du även finna allt från reflextråd att använda när du stickar men även reflexer att klistra på cykeldäck. Som om inte det vore nog har du även reflekterande hemslöjdsband att likt snören vira fast och dekorera ytterkläder eller väskor med.

Oavsett dina behov finns ett stort utbud av snygga reflexer att välja mellan. Vi hoppas denna genomgång var intressant och att du fick upp ögonen för flera sorters nya reflexer du knappt visste fanns. Tack för att du tog dig tid att läsa och du… vi ses i mörkret 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.