Strykguider i videoformat

Nu har Laglappen.se funnits på nätet i ca 10 månader. Under denna tid har vi lärt oss mycket om våra besökare men även kunder. Vi har också lärt oss hur mycket arbete det är bakom en e-handel. Dessutom har vi lärt oss att absolut inget någonsin blir riktigt klart. Allt handlar om ständiga förbättringar. Nu senast har vi förbättrat våra strykguider och gjort dessa visuella.

Guider i videoformat

Sedan start har vi erbjudit stryka-på-guider. Dessa guider har varit skrift. Som komplement till det skrivna har vi även presenterat illustrativa bilder som syftar till att förstärka det skrivna ordet. Problemen med skrivna guider är att vissa moment inte riktigt framkommer. Med skrivna guider framkommer inte riktigt den där känslan som behöver förmedlas för att riktigt förstå.

I dialog med våra kunder har vi nu tagit fram några videoguider för hur man stryker på reflexer, stryker på tygmärken, stryker på laglappar och mer. 

Vi har försökt göra guiderna så okonstlade som möjligt och redigering har vi försökt undvika. Detta är viktigt så att den som ser verkligen får en känsla av hur processen ser ut.

Vi ser dessa stryk-guider som ett första utkast. Vi planerar redan nu för uppdaterade versioner med fler spännande nyheter.

Guider för hur man syr på armbågslappar mm

Inom en inte allt för lång framtid planerar vi att lansera videoguider i hur man först stryker på armbågslappar för att sedan sy. Vi är nämligen ganska säkra på att enkla guider kan motivera våra besökare att våga sy. Andra som redan kan sy kanske kan få tips och idéer på hur man syr fast en armbågslapp på ett enklare sätt. Vad vi upptäckt är att detta med armbågslappar är något som blivit trendigt. Det handlar inte bara om att skydda sina armbågar från att bli slitna – det handlar lika mycket om utseende – det är nämligen riktigt snyggt med armbågslappar. På Laglappen kan vi stolt erbjuda ett stort utbud armbågslappar i flera material, färger och storlekar. En videoguide för hur man syr på armbågslappar tror vi alltså kan bli uppskattat. Vi tror att det kan hjälpa våra kunder ännu mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.