Vilken Laglapp ska jag köpa till Jeansen? đŸ€”

Laglappen, utan tvekan den snyggaste detaljen pÄ ett par jeans!

Lappade byxor Àr inte bara snyggt, det sÀger nÄgot om dig och Ànnu mer om din kÀrlek för dina jeans. Laglappen Àr lite av en bortglömd detalj men som pÄ senare tid börjar bli mer populÀr. Det ligger som bekant i tiden att vÄrda det man redan har.

VÀlj Laglapp utifrÄn kvalité

Det finns mÄnga olika stryklappar pÄ marknaden och en stor del av dessa lappar Àr av lÄg kvalité. Kvalitén mÀts i form av hur stark limbelÀggningen Àr. Syftet med smarta laglappar med heltÀckande belÀggningen Àr att det ska vara enkelt att lappa men samtidigt hÄllbart över tid. Det Àr ingen idé att investera i en snygg laglapp om den inte sitter mer Àn ett par dagar.

Det Àr svÄrt att pÄ förhand vÀlja laglappen utifrÄn kvalité och dÀrför Àr det viktigt att köpa testade laglappar. Samtliga laglappar pÄ Laglappen Àr testade av oss sjÀlva och dÀrför vet vi att kunderna kommer bli nöjda.

NÄgra av vÄra bÀstsÀljare

VÀlj laglapp utifrÄn ditt plagg som ska lagas

En laglapp kan vara av olika material. Normalt Àr en laglapp tillverkad av bomull. Men en laglapp kan Àven vara av velour, i lÀder, mocka, reflex eller nylon. Eller sÄ kan laglappen bestÄ av blandade material. NÄgot som blivit mer populÀrt Àr laglappar i hÄllbart material som framstÀllts under socialt hÄllbara förhÄllanden.

NĂ€r du vĂ€ljer laglapp sĂ„ utgĂ„r du frĂ„n det material som din laglapp ska fĂ€stas mot. Är det jeans du ska lappa Ă€r det sĂ„klart jeanslappar du köper. Men Ă€r det ett par chinos eller andra lĂ€ttare tyger finns det laglappar i bomull.

VÀlja stryklappar utifrÄn mönster

Det finns flera olika mönstrade laglappar att vÀlja mellan. Mönstrade laglappar anvÀnds till mycket. Det finns ju faktiskt annat att lappa Àn bara byxor. Det finns rutiga mönster men Àven prickiga och mönstrade med olika soters motiv. En av vÄra favoriter Àr denna laglapp. Just denna laglapp kommer som ett ark och du kan sjÀlv klippa ut passande storlek och sedan vÀrma fast pÄ dina jeans eller annat plagg.

Mönstrad laglapp som stryks pÄ
Laglapp med mönster i flera fÀrger

Vilka fÀrger kan man vÀlja mellan?

Du kan vĂ€lja mellan flera olika fĂ€rger pĂ„ nĂ€stan alla modeller av laglappar. PopulĂ€ra fĂ€rger Ă€r fĂ€rger i olika nyanser av blĂ„tt. LjusblĂ„, mellanblĂ„ och mörkblĂ„a fĂ€rger Ă€r alltsĂ„ populĂ€ra. Men vi ser en tydlig trend till lite mer markerade lagningar med kontrasterande fĂ€rger, mönster och former. Bara fantasin sĂ€tter grĂ€nserna – och sĂ„klart ditt mod att vĂ„ga vara dig sjĂ€lv och vĂ€lja nĂ„got som du tycker Ă€r snyggt. Man behöver nĂ€mligen inte alltid vĂ€lja utifrĂ„n vad som allmĂ€nt erkĂ€nns som god smak. Det Ă€r OK att vara sig sjĂ€lv.

 

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Vi anvÀnder cookies för att se till att vi ger dig den bÀsta upplevelsen pÄ vÄr hemsida. Om du fortsÀtter att anvÀnda den hÀr webbplatsen kommer vi att anta att du godkÀnner detta.