Om oss

Laglappen.se lanseras 2020

Laglappen.se lanserade i början av februari 2020 men hette under en kort tid laglappar.se. Den första beställningen inkom den 18 mars från en kvinna i Övertorneå. Vi är evigt tacksamma för den beställningen 😃.

Idén till Laglappen.se

Efter att ha läst en kurs vid namn Avfall i Kretslopp på Högskolan i Kristianstad insåg vi att textilindustrin är en stor miljöbelastning. Vi köper helt enkelt enorma mängder kläder och slänger i en takt som är ohållbar. Det huvudsakliga problemed med en hög grad av ny-konsumtion är belastningen på marker men även utsläppen som sker i produktionsledet.

Laglappen.se har som målsättning att vara en one-stop-shop för dig som söker smarta produkter att laga kläder med på ett enkelt sätt. Genom att erbjuda ett stort utbud smarta textilvårdsprodukter hoppas vi att du ser möjligheter i att vårda det du redan har.  Vi vill erbjuda smarta guider i både text och bild, enkla betalningar, produkter av hög kvalité samt hög grad av service.

Historia i kronologisk ordning:

  • 6 mars 2020 – Laglappen.se lanseras
  • 18 mars 2020 – Första beställningen behandlades
  • 1 september 2020 – Lagret samt huvudkontoret flyttas från ett vardagsrum till ett mörkt förråd utan el på Shurgard Västerås
  • 1 december 2020: Huvudkontoret flyttas till ett före detta mötesrum med belysning på Shurgard.
  • 1 februari 2021: Lagret samt huvudkontoret flyttas från Shurgard till en hyreslokal i Kopparlunden i Västerås. Nu finns det förutom el även uppvärmning samt belysning och en stor yta för expansion.
  • 9 augusti 2021: Vår första kollega gör entré och tar över orderhanteringen samt kundtjänst