Om oss

Vilka står bakom Laglappen.se?

Laglappen.se består idag av 2 personer vid namn André och Niclas. Vi är idag endast 2 personer som har direkt anknytning till Laglappen.se. Däremot är det flera hundra (om inte tusen) smarta människor som indirekt bidrar till tjänstens existens. Dessa samarbetspartners finns runtom i världen, från USA i väst till Kina i öst och flera länder däremellan.

Idén till Laglappen.se

Idén till Laglappen.se föddes under 2019. Tanken var mycket enkel. Vi ville göra snygga påstrykbara laglappar, självhäftande lagningslappar och tygmärken mer tillgängliga för fler.

Varför Påstrykbara Laglappar?

Majoriteten av oss svenskar har bristande kunskaper inom textilvård. Att sy fast lappar och laga byxor eller andra textiler är något som är främmande för många. Vi slänger hellre och köper nytt. Inte främst för att vi är lata utan främst för att vi inte tror oss kunna laga. Vi vet helt enkelt inte hur man lagar och att det faktiskt är väldigt enkelt.

Att stryka på laglappar över trasiga partier, mindre hål eller revor är inget folk riktigt tror fungerar. Dessa strykbara lappar förknippas även mer som märkningar av barnkläder och mer fel kan man inte ha.

Hur tänkte vi?

Vi tänkte såhär… Låt oss öppna en shop där vi har laglappen i fokus och där vi presenterar möjligheten att lappa allt från byxor, jeans, jackor till tält på ett inspirerande sätt – så att fler inser att det går att laga trots F i syslöjd. Vår planet behöver nämligen mer av klädvård och cirkulära flöden och mindre miljöbelastning.

Vad har vi gjort?

Sagt och gjort. Laglappen.se lanserade på Google 20 februari 2020. Vi är precis i starten och har kommit en liten bit på vägen – men vi är bara i början av något vi själva tror har potentiell att bli nr 1 på textilreparation i Sverige (och kanske i världen). Men vi börjar gräva där vi står. Det tror vi på.

Vill du bli en del av Laglappen.se?

Vi hoppas att du som besökare väljer att handla av oss och att du likt många andra vill bidra till laglappen.se existens. Genom att du blir en del av denna rörelse bidrar du till att fler får upp ögonen för att det faktiskt är enkelt, snyggt och faktiskt ganska kul att lappa och återanvända. Det är väldigt billigt också!