Visar alla 31 resultat

Smiley Patch

Här finner du alla vår tygmärken av Smiley-motiv. Tygmärkena på denna sida stryks fast på kläderna som dekoration. Fungerar även som laglapp för mindre hål. I köpet medföljer en praktisk strykguide.


Vad är en Smiley?

En Smiley är ett elektroniskt skrivtecken (ett ideogram) som representerar en känsla. Dessa Smileys är mest kända för bilder av ansikten med olika typer av känslomässiga uttryck. Det finns idag drygt 2500 olika typer av smileys där varje smiley alltså symboliserar något och ersätter eller kompletterar skrift. Tygmärken på denna sida är nästan alla av gula ansikten med stora eller små leenden. En del smileys visar tungan för att uttrycka att något är gott och andra visar breda leenden med synliga tänder. Ögonen kan ha tårar av skratt och andra har ögon som blivit utbytta till hjärtan. Mer om varje smiley kan du läsa under respektive produkt.

Köpa tygmärken Smiley?

På Laglappen.se erbjuder vi ett stort antal Smiley-symboler som uttrycker olika känslor. Vissa smileys har tungan utsträckt, andra har ett stort leende. Vi har även Smileys som visar tänderna och bär glasögon. Tygmärkena är broderade och är av 100% polyester. Du kan beställa allt från en smiley till flera stycken. I ditt köp av en eller flera smileys ingår en praktisk strykguide som i enkla steg visar hur du stryker fast tygmärket på tröjan, jackan, eller byxan. Det är enkelt men det är viktigt att du följer instruktionerna i guiden. Stryker du på för under för kort tid kommer märket lossna. Stryker du för länge tappar limningen sin kraft. Stryker du direkt på smileyn finns risk för att tygmärket tar skada.

Tygmärke

Ett tygmärke är en lapp med ett motiv som kan sys fast på kläderna. Tygmärkena som finns till salu på denna sida stryks fast. Vill du förstärka tygmärket går det bra att sy fast tygmärket men detta är inte nödvändigt.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.