Visar alla 26 resultat

Stora tygmärken

Här finner du stora tygmärken att stryka fast på såväl jackan som väskan eller hoodien. Kul sätt att förnya något gammalt utan att det kostar skjortan.
Flera färger
109 kr129 kr
59 kr149 kr

Stora tygmärken

Vill du göra din jacka, väska eller hoodie mer personlig och unik? Då har du landat på rätt sida! På Laglappen.se kan du välja mellan flera noga utvalda motiv i modell XL. Här finner du motiv av fordon, örnar och en massa häftiga döskallar.
Stora tygmärken
Stora tygmärken
Priserna varierar beroende på mängden tråd, mängden färger, komplexiteten i detaljerna och såklart även storleken.Tygmärkets storlek går att läsa i produktbeskrivningen. Måtten representerar bredden och längden. Bredden på våra tygmärken för ryggen är från 16 cm upp till 32 cm. Längden på ryggmärkena är från 10 cm till 30 cm. Något vi inte skriver ut är tjockleken på ryggmärket även då den är imponerande.

Stryk på och sen sy fast

Det är enkelt att få fast dessa stora tygmärken då baksidan av tygmärket är av Iron-On vilket innebär att du bara värmer fast patchen där du önskar. Pga storleken rekommenderar vi att även sy fast märket för extra styrka. Vi har talat med lokala skräddare och prislappen för en sådan tjänst är bara någon hundralapp beroende på motiv. Tala med din skräddare för exakta uppgifter.Alla stora tygmärken är broderade med maskin och är fantastiskt fina och håller en mycket hög kvalitet.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.