Frågor & Svar

Laglappar

Var placeras laglappen bäst?
Direkt över hålet på utsidan eller insidan. Var du placerar den är en smaksak. Exempelvis kan det vara snyggt att på jeans stryka på laglappen på insidan av byxan. Eller på utsidan beroende på vad du tycker är snyggt.
Kan man klippa ut mönster i laglappen?
Ja självklart. Vissa av våra produkter är större ark. Dessa är till för att kunna klippa ut och skapa vilka mönster man vill. Använd ett stencil och gör något snyggt mönster, bokstav eller symbol.
När ska man använda laglappar?
Man använder laglappar på revor, små eller stora hål. Risken är annars att hålen blir för stora. Man kan även använda laglappar i förebyggande syfte. Antingen som detalj eller på barnens byxor som annars lätt trasas sönder.
Tål påstrykbara laglappar att tvättas?
Ja, absolut. Följ bara tvättråden. Normal tvätt vid 30-40 grader rekommenderas normalt.

Betalning

Hur kan man betala?
Vi samarbetar med Klarna och kan därför erbjuda fakturabetalning på 14 dagar, kortbetalning, överföring eller så kan du delbetala i din egen takt.
Hur lång tid har jag på mig att betala fakturan?
Klarna erbjuder fakturabetalning på 14 dagar.
Gör ni en kreditkontroll vid fakturaköp?
Klarna gör en så kallad ”mikroupplysning” som inte syns när du ansöker om bolån och andra krediter och påverkar med andra ord inte din kreditvärdighet.
Kan jag betala mot postförskott?
Eftersom posten på senare år höjt priserna på postförskott så pass mycket kan vi på grund av detta tyvärr inte erbjuda det då det hade kostat våra kunder allt för mycket.
Varför kan jag inte välja alternativet att betala mot faktura?
Om du undrar varför du inte kan välja att handla mot faktura ber vi dig kontakta Klarna då det är de som har hand om ärendet. Du hittar deras kontaktuppgifter på https://www.klarna.com/se/.

Leverans

Hur skickas min försändelse?
Mindre brev skickar vi oftast med Postens Varubrev och kommer direkt hem i brevlådan om det får plats. Större paket som inte får plats skickas till ditt ombud och du får en avisering via SMS eller mail om när du kan hämta ut det.
Hur lång tid har jag på mig att hämta ut mitt paket?
Du har 14 dagar på dig i de fall paketet skickas till ditt ombud.
Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?
I de fall du inte hämtat ut ditt paket kommer det gå i retur till oss. Då dessa returer kostar oss väldigt mycket pengar kommer vi debitera dig 195 kr enligt rådande köpvillkor.

Byten & Returer

Hur gör jag för att skicka tillbaka varor jag beställt?
Ångrar du ditt köp och vill göra en retur skickar du din vara tillbaka till Laglappen (Skandinavisk Industripartner AB), Malmabergsgatan 23-25, 721 30 Västerås. Du som kund står för returfrakten.
Hur gör jag om jag fått en trasig vara?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig med att reklamera.

Faktura

Vad gör jag om jag ännu inte fått min faktura?
Du kan antingen logga in på Klarnas hemsida för att se dina beställningar, eller kontakta de direkt så hjälper de dig. Du når Klarna på https://www.klarna.com/se/.
Kan jag se om min faktura är betald?
Logga in hos Klarna för att se dina betalningar.
Hur gör jag om jag vill ändra förfallodatum på min faktura?
Logga in hos Klarna för att se om det går att flytta fram förfallodagen på din faktura.