Materialmästare: Vilken lagningslapp passar ditt behov?

Hos Laglappen finner du Nordens största samling lagningslappar för kläder och skor. Vi strävar ständigt efter att förbättra vårt sortiment för att möta kundernas varierande behov. Med en mångfald av material, färger och former ser vi fram emot att hjälpa dig hitta rätt lapp för ditt specifika behov.

Vilket är ditt behov?

Utforska vårt varierade utbud och låt varje lagningsprojekt bli en framgångsrik och personligt anpassad skapelse.

I klädvärldens omfattande spektrum av material och ytskikt erbjuder en lagningslapp ingen universallösning för alla hål och revor, utan specifika lappar tillgodoser specifika behov. I moderna kläder kombinerar man ofta naturliga och syntetiska material, och dessa material varierar inte bara i utseende utan även i tunnhet, grovhet, struktur och elasticitet.

För att möta ditt unika behov av klädreparation erbjuder vi ett brett utbud av lagningslappar, framtagna för olika ändamål. Oavsett om det är en stum lapp för att laga en reva på en jacka eller en elastisk lapp för att följa med i varje rörelse på dina favorit yogabyxor, har vi lösningen för dig. Utforska vårt varierade utbud och låt varje lagningsprojekt bli en framgångsrik och personlig skapelse.

När tunnare syntetmaterial ska lappas

tunn vindjacka

Tunnare syntetmaterial är vanliga i dagens jackor och sovsäckar, karaktäriserade av sina mjuka och tunna ytor. När dessa material går sönder, vilket är en vanlig företeelse, är våra självhäftande lagningslappar den enkla och effektiva lösningen.

Vi ställer höga krav för att säkerställa att våra lappar fäster väl och håller ihop trasiga ytor.. Den självhäftande klisterbaksidan måste vara av hög kvalitet, färskt och specifikt utformat för syntetiska tyger. Vi levererar lappar direkt från fabrik, vilket innebär att de inte är äldre än 3-6 månader. Klistret får inte heller påverkas negativt av vatten, fukt eller kyla. Våra lappar, särskilt lämpliga för jackor avsedda för utomhusbruk, är utformade för att fungera i olika väderförhållanden utan att förlora sina egenskaper.

En högkvalitativ lapp behåller sitt naturliga utseende och skrynklar inte ihop efter kontakt med väta. Tjockleken på lappen är av betydelse; en tunn lapp integrerar sig väl i det lagade tyget och skapar förutsättningar för god hållbarhet över tid.

Dessa självhäftande lagningslappar finns i flera färger, mönster och storlekar, så du kan anpassa dem efter ditt plagg.

Klicka här för att komma till produkten.

Att lappa grövre syntetmaterial

barn overall

Grövre syntetmaterial återfinns ofta i hästtäcken, skidbyxor eller overaller. Dessa tyger är inte bara grova utan också tyngre och kan vara strukturerade. För att lappa sådana material rekommenderar vi transparenta, självhäftande och elastiska lappar. Dessa lappar har en självhäftande baksida och, när de appliceras korrekt, håller de över lång tid.

Klicka här för att komma till produkten.

När du ska lappa mjuka mellangrova syntetmaterial

Mjuka mellangrova tyger är vanliga i träningsbyxor och är ofta något stretchiga. Dessa går att lappa med både lappar att stryka fast och självhäftande lappar med stretch. Valet ber

or på preferenser och omständigheter; självhäftande lappar är bekväma eftersom de inte kräver speciella omständigheter vid applicering.

Klicka här för att komma till produkten.

Lappa bomullstyger av tunnare slag

Bomullstyger, vanliga i skjortor och blusar, är stumma och tunna. För att lappa sådana material är lappar att stryka fast lämpliga. Lappen bör ha lim anpassat för bomull och vara både stum och följsam. För optimal anpassning till olika färger finns våra bomullslappar i regnbågens alla nyanser.

Klicka här för att komma till produkten.

Om jeansen behöver lappas

Jeansjackor eller byxor får även dem hål. Materialet är oftast grövre och sömmarna grova. När jeans går sönder händer det ofta vid grenen eller en söm. I sådana fall rekommenderar vi ett besök till skräddaren givet att du själv inte kan eller har tid att ta fram symaskinen själv. Det händer dock att jeans även får hål mitt på tyget eller knät. I dessa fall går det alldeles utmärkt att stryka på en lapp anpassad för grövre tyger.

lagningslappar till jeansen
Laglappar till jeansen

Klicka här för att komma till produkten.

Så, vilket behov har du? Utforska vårt varierade utbud och låt varje lagningsprojekt bli en framgångsrik och personligt anpassad skapelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *