Reflex till barnvagn

Under en stor del av året är det inte bara bra utan ibland även nödvändigt att förse barnvagnen med reflexer. I Kiruna är det exempelvis mörkt dygnet runt mellan den 10:e till den 31:a december. Ser man på södra delen av Sverige finner vi bl a Malmö. I Malmö är det mörkt 16 av dygnets 24 timmar under hela 4 av 12 månader.

Se våra reflexprodukter!

12 st
165 kr
MåneMåne
219 kr
39 kr89 kr
Lilla My sitterLilla My sitter
55 kr

Barnvagnar med reflex

Barnvagnar är normalt inte utrustade med reflexer. Reflexer är något som däremot erbjuds som tillägg och ofta är det ganska dyrt. Det finns flera varianter av reflexer till barnvagnar. Som exempel finns det reflextejp, reflexband, reflex spray, reflex med clip och reflex slap wrap. Priserna varierar från butik till butik men inte sällan kostar reflexer mer än vad man tror. Ett annat vanligt förekommande problem är att reflexerna spårlöst försvinner och man får köpa nytt.

Självhäftande reflexband till barnvagn att klippa bitar från.

Val av reflex till barnvagnar

Självhäftande reflexer är något vi på Laglappen.se rekommenderar pga att dessa reflexer inte försvinner så lätt och är prisvärda. En självhäftande reflex har ett reflekterande tyg på ena sidan och den andra sidan består av ett klister. En variant kommer i form en reflekterande remsa på 120 cm.

Dessa självhäftande reflexer kommer i flera olika färger. Förutom att du själv får välja färg får du även välja form. Då dessa självhäftande reflexer kommer som ett större bland får du själv klippa ut passande mönster. Klipp ut barnets initialer eller skapa några generiska former att klistra på. Exempel på en generisk form kan vara en stjärna, en rektangel, ett hjärta eller vad du själv önskar.

Hur klistra fast reflex på barnvagn?

Det är enkelt att klistra fast en självhäftande reflex. Rengör ytan du vill fästa reflexen på och applicera reflexen på önskat ställe. Svårare än så är det inte. Klistra fast några bitar självhäftande reflex på barnvagnens sufflett. Var noga med att klistra fast bitarna på olika delar av suffletten så att barnvagnen blir synlig i mörkret från olika håll. Exempelvis rekommenderar vi att klistra en bit framifrån, på vardera sida och en på baksidan av barnvagnens sufflett.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *