Fluffiga 3D bokstäver att stryka på

Nyligen har vi lanserat flera nya uppsättningar av bokstäver med en baksida av Iron-on. Bokstäverna är fluffiga och är tillverkade i flera lager med flera material – allt för den som söker något unikt.

Alfabetet från A-Z

Sedan tidigare har vi broderade bokstäver – och dom är populära! Denna omgång har vi lanserat fluffiga bokstäver tillverkade i flera lager och material. Nedan har du en bild på bokstaven A med chenille i rosa. Vi bokstavligen älskar dessa fluffiga bokstäver och tror att dessa märken kommer bli utmärkta till att göra mer personligt och unikt.

tygmärke bokstav chenille rosa-guld A
Påstrykbar bokstav A av chenille. Rosa fluffigt material i flera lager och material.

Bokstäver av Chenille

När man tar med fingret på chenille-bokstäverna känns det mjukt, härligt och såklart fluffigt. Ungefär som att ta på en fluffig morgonrock. Dessa märken har i praktiken allt. Du har känslan, färgerna, utseendet men även funktionen. Funktionen är många och möjligheterna likaså. Vi ser framför oss att initialerna stryks på allt från mössor till barnvagnen men även en och annan jacka. Eller tänk dig en doppresent bestående av en filt och med initialerna på? Som sagt, möjligheterna att göra något mer personligt är oändliga.

tygmärke bokstav R chenille guldsvart
Bokstaven R i svart chenille. Samma material som ovan.

Påstrykbara bokstäver

Dessa märken stryker du på som alla andra märken på Laglappen.se. Placera bokstaven på önskad plats. Lägg därefter en tunn bomullsduk direkt över märket och pressa med strykjärn i ca 40 sekunder. Finns möjligheten så pressa även 40 sekunder på baksidan. Därefter sitter bokstäverna på plats. Bokstäverna passerar vår kvalitetskontroll och tål därför maskintvätt. Dock vill vi understryka att dessa märken gör sig bäst på tyger som sällan tvättas. Det som kan hända vid upprepade tvättar är att det vita filtmaterialet tar skada. Efter några tvättar kan filtmaterialet förfula. Därför rekommenderar vi framförallt dessa bokstäver mer som dekorationer än som lappar med funktion.

tygmärken bokstav Q chenille
Bokstaven Q i mjukt material. Välj initialerna och stryk på bokstäverna på olika sorters tyger

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.