Gummismycken för foppatofflor och armband

Tiden går fort och alla vet vi att sommaren stor bakom knuten och väntar. I skrivandets stund är det minusgrader utomhus och mörkt redan kl 15:00. Men faktum är att det endast är 20 veckor kvar skolavslutning. Till sommaren plockar vi fram allt som hör sommaren till och däribland dem berömda foppatofflorna.

Gör barnens tofflor personliga

Foppatofflor är sköna att bära och billiga i inköp. Men problem finns. Det är som bekant enkelt att blanda ihop sina egna tofflor med andras. Men med några små enkla medel blir barens tofflorna enkla att urskilja från andras tofflor av samma modell och färg. 

Märk upp barnens foppatofflor med små smycken av gummi

dekoration crocs
rolig & kul dekoration till foppatofflorna

Nu kan du beställa hem små söta smycken att pryda foppatofflorna med. Vi säljer dessa små smycken (shoe charms) i paket. Det går att välja motiv av havsdjur, landdjur men även smaskiga glassar och annat gott. Motiven är försedda med en liten mojäng som du kan trycka ner i hålen på tofflan. Att byta plats, ändra eller ta bort är enkelt gjort men det kan behövas en vuxen hand.

Smycken till tofflor

I ditt beställning får du en uppsättning motiv du kan montera på tofflorna. Du kan läsa mer om dessa olika paket men även se bilder på varianterna. Dessa smycken är roliga att ge bort och minst lika kul att få i present.

Beach - 16 bitarBeach - 16 bitar
Djur - 12 bitarDjur - 12 bitar
Hav - 6 bitarHav - 6 bitar
Himmel - 7 bitarHimmel - 7 bitar
+2
109 kr199 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *