Klistermärken – Snygga klistermärken i olika tema

Laglappen är en mycket nischad webbshop som initialt endast erbjöd påstrykbara laglappar i olika material. Efter någon månad adderade vi tygmärken vilket visat sig vara uppskattat bland våra laglappande kunder. Därefter har Laglappens utbud vuxit till andra former av övrig vård och lagning av kläder, blixtlås men även textiler. Nu har vi även utökat med prisvärda klistermärken av hög kvalité.

Klistermärken

Spontant kan man undra varför vi ger oss på att adderar klistermärken på Laglappen.se. Laglappen är ju en sajt för vård och lagning och därför kan man undra hur klistermärken platsar i detta utbud.

svamp - klistermärken
Flerpack klistermärken med svampmotiv

Många av våra besökare söker efter roliga och enkla sätt att vårda och förnya kläder – i många fall barnens kläder vilket vi skrivit om i tidigare inlägg. Föräldrar handlar tygmärken och laglappar att dekorera, lappa eller märka upp barnens kläder med. Tygmärken och laglappar används på kläder. Fördelen med framförallt tygmärken är att barn älskar roliga och fina motiv och gärna i flerpack. Det blir roligare att sätta på sig byxorna om dessa är prydda med ett motiv barnet gillar. Den där gamla tröjan barnet inte längre gillar kan helt plötsligt användas ett halvår till om den pryds med något snyggt motiv.

gröna klistermärken
Dekorera med häftiga klistermärken

Klistermärken fungerar på samma sätt som tygmärken. Klistermärken bidrar till att förnya inte kläder utan saker. Genom att dekorera hjälmen, sparkcykeln, bokomslaget, albumet, hörlurarna, iPad-fodralet, telefonen eller telefonfodralet blir saken som ny. Genom att förnya det vi redan har skjuter vi på framtida konsumtion och exempelvis telefonskalet blir som nytt.

Klistermärken av hög kvalité

Klistermärken vi säljer i paket är av hög kvalité och tillverkade av ett vinyl. Klistret är dessutom utformat så att det är enkelt att lossa från bäraren. Dessutom är det enkelt att ta bort klistermärket från ytan man klistrat fast utan att klistermärket lämnar efter sig klister på ytan. Man slipper alltså skrapa bort rester då det inte blir några kvar när man tar bort klistermärket.

Pyssel och kul

Du finner vår nya kategori klistermärken under huvudkategorin “Pyssel och kul“. Som du kanske redan listat ut har vi planer för framtiden som involverar annat än stickers. Stickers för barn är bara början och Laglappen förändras kontinuerligt och det som leder oss är kundvärde, nytta och miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.