Nålar av olika slag

Nu har utbudet ökat med nålar av olika slag.

Olika sorters nålar

Under kategorin nålar finner du idag en stor variation prisvärda nålar. Nålarna har olika egenskaper men gemensamt är att alla nålarna är av hög kvalité.

säkerhetsnålar
Säkerhetsnålar i tre olika storlekar

Du finner stoppnålar, knappnålar, säkerhetsnålar, synålar, ullnålar, lädernålar, trädnålar mm. Längst ner på sidan nålar går det även att läsa om dessa olika sorter och till vad nålarna används.

För vem passar nålarna

Efter samtal med några av våra lappande kunder har vi upptäckt ett intresse för nålar men även passande trådar till armbågslappar. Vi har idag ett stort utbud armgångslappar i flera material. Armbågslapparna är perforerade vilket innebär att runtom lapparna finns det färdiga syhål. En del av våra armbågslappar är sk stryka-på lappar – en del är det inte.

Sy fast armbågslappar

Armbåslapparna är perforerade. Det innebär att lapparna har färdiga syhål runtomkring kanterna. Syftet är såklart att underlätta när man syr och samtidigt få det jämt och snyggt. Att stryka fast armbågslappar underlättar processen ytterligare då armbågslappen sitter på plats när man syr. Men det är inget substitut till att sy – armbågslapparna måste sys fast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *