Laga hål i jeans

Att laga hål i jeans behöver inte ta tid. Med påstrykbara lappar för jeans tar det inte mer än några minuter. Lagningen är hållbar och förlänger livslängden i ett nafs.

Snabbt, enkelt och blir av

Den största vinsten med lappar att stryka på över hål är att det går fort och är enkelt. Tack vare enkelheten i stryka-på-lappar är att det blir av. Visst kan man lappa jeansen med nål och tråd men det kräver tid, bra tråd och såklart lite know-how. För alla oss som istället snabbt vill reparera ett par jeans gör rätt i att välja att stryka på.

Laga jeansen i tid

Jag som skriver detta inlägg minns särskilt väl ett hål i mina kära G-star jeans. Hålet var inte större än en centimeter i diameter men var perfekt placerat på byxans knä. En morgon skulle jag slänga på mig byxorna och såklart fastnade min tå i hålet och hela knät revs upp. Ett litet hål var tillräckligt för att växa till ett stort hål för att utrycka mig försiktig.

Hade jag då haft påstrykbara lagningslappar för jeans skulle jag naturligtvis strukit på en bit över hålet. En sådan lagning hade förhindrat min tå från att fastna och jeansen skulle antagligen vara kvar än idag.

Lappar för jeans att stryka på

På Laglappen hittar du olika sorters lappar att stryka på. Lapparna jag talar om är alltså stryka-på varianter och fungerar till jeans i flera färger. Lapparna klipper du bitar från och stryker på. Följ bara instruktionen till punkt och pricka så kommer resultatet bli som förväntat.

En variant till dessa jeanslappar är broderade lappar för barnens byxknän. Även dessa lappar kan du stryka på. Lapparna finns i flera varianter och färger.

Sammanfattningvis

Behöver du lappa ett par jeans ska du inte vänta för länge. Lappa medans hålet ännu inte blivit för stort. Ju tidigare desto bättre. Att stryka på en bit gör du på någon minut och därefter kan du använda jeansen precis som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *