Lansering av Tygmärken för Barn och Vuxna

Uppdaterad

Idag lanserade laglappen.se tygmärken för barn och vuxna. Tygmärken är mindre märken som stryks fast på kläderna. Till skillnad från laglappar är tygmärken mer för mindre hål eller för dekoration.

Gråtande emoji - tygmärke - barn
Roligt tygmärke – Skrattande Emoji

Tygmärken är lika populära för vuxna som för barn. Vår tanke är att vi ska börja med ett litet men ett noga utvalt utbud för att känna av efterfrågan hos våra köpare. Tygmärkena stryks på samma sätt som laglappar. Skillnaden är att du stryker direkt över en skyddande duk som placeras över tygmärket. Detta gör man för att inte förstöra motivet på tygmärket.

Köp söta och glittriga tygmärken eller tygmärken av fotbollar eller Sverigeflaggor. Bara 9 kr i frakt! Köp tygmärket idag!

Roliga Tygmärken

Nu finns det även roliga tygmärken i form av styrka-på Emojis att köpa direkt från Laglappen.se. Tygmärkena är i form av runda emojis där alla emojis uttrycker mer eller mindre specifika känslor. Under kategorin “Emojis” är alla dessa samlade. Vi börjar smått och kommer utöka sortimentet med tiden. I köpet ingår även en strykguide som i enkla steg visar hur man stryker på tygmärkena. Dessa emojis kan strykas på ryggsäckar, tröjor, t-shirst eller byxor. Passar vuxna som barn.

Ett roligt tygmärke är ett märke som uttrycker något roligt och lustfyllt. Det kan vara ett tygmärke med en rolig text eller ett tygmärke med en rolig bild. Ett roligt tygmärke skulle också kunna vara ett tygmärke med något oväntat budskap eller motiv. Minst lika viktigt är att placera tygmärken på ett lite roligt och oväntat ställe. På denna länk visar vi exempelvis ett snyggt tygmärke som placerats på ett oväntat ställe på jeansen.

Tygmärken

Tygmärken är något som är kul att shoppa och köpare av tygmärken gillar att handla ett par olika märken när man handlar. Ofta är det tygmärken specifikt till barn som handlas. Ett typexempel är tygmärken föreställande jordgubbar, enhörningar eller fotbollor och traktorer.

Andra typer av tygmärken som handlas är broderade smileys eller broderade stjärnor i olika färger. Utöver det är det textilvinyl många uppskattar. Textilvinyl är en sorts plastvariant som värms fast på textil. Dessa vinyler finns i olika färger men även glitterfärger.

Tygmärken
Bild på massor av tygmärken

Kategorier tygmärken

Då antalet tygmärken ökat i varianter och versioner har vi nu implementerat kategorier för att underlätta för besökarna att hitta rätt typ av märke. Idag har vi flera olika kategorier varav några är blommor, dödskallar, smileys, och stjärnor. Tanken är att när mängden tygmärken av en sort överstiger tio stycken är det bra att lista dessa märken under en specifik kategori. Detta ska förhoppningsvis göra det enklare att för besökaren att finna det man söker om man exempelvis är ute efter coola tygmärken i form av dödskallar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *