Lappa barnens 👦🏽 kläder i förebyggande syfte

Att lappa barnens byxknän redan innan de går sönder är något som spar pengar, tid och miljö!

 

Barn har en förmåga att väldigt lätt ha sönder sina kläder. Att barnens byxor går sönder hör det till normala. I synnerhet är det knän på byxor som går sönder. Det börjar som en liten repa som sedan blir lite en större repa – och helt plötsligt har man ett större hål som ibland är för stort att laga.

Därför rekommenderar vi på Laglappar.se att i förebyggande syfte lappa barnens byxknän redan innan det händer. En laglapp förstärker knäna på byxorna och kan förhindra framtida hål. Samtidigt hålls starkare under längre tid. Det spar dig pengar och tid och vår gemensamma miljö.

Välj lappar som passar:

Börja med att välj ut en knälapp som passar byxorna – det finns en uppsjö. Här har du ett tips på fina broderade lappar för barnens byxor.

knälappar för barn
Förebygg hål på barnens byxor med broderade knälappar

Detta paket passar små barns byxor och passar jeansbyxor såväl som vanliga bomullsbyxor. Lapparna kommer i flera färger och har broderade motiv av raketer, brandbilar men även björnar och andra söta djur.

På baksidan finns en heltäckande limbeläggning. När lappen värms på smälter limmet in i byxan. Man stryker alltså laglappen med hög värme i ca 45 sekunder och tillsätter ett tryck så att limmet verkligen sjunker in i materialet. Lapparna sitter bra men då lapparna ska på barnens knän rekommenderar vi varmt att även sy några stygn. Det är enkelt bara du använder rätt sytråd och nål.

Vill du veta mer i detalj hur du enkelt stryker på lappar rekommenderas Guiden – Hur man stryker på laglappar på Jeans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *