Påfyllt lager av utvalda tygmärken

Nu har glädjen att skriva om alla tygmärken som lanserats på Laglappen.se. Det har tillkommit drygt 100 nya broderade märken och samtliga är stryka-på märken.

Populära tygmärken

pacman - spöken - tygmärke
Tygmärken föreställande Pac Man

Det har bara gått ett par dagar sedan lanseringen. Vi vet därför inte vilka tygmärken som kommer bli populära eller inte men vad vi vet är att vi gillar alla broderade märken vi publicerat på Laglappen. Pac Man-spöken älskar vi själva. Dessa väcker många minnen men även den yngre generationen upplever dessa små spöken som fina.

När vi själva var mindre spelade vi Pac-Man så ofta vi fick. På den tiden fick man spela någon gång, någon timme men sen var det slutspelat sa pappa. Idag ser det ofta annorlunda ut och barnens sitter i flera timmar i sträck och spelar – dag ut och dag in.

Snygga broderade blommor och fjärilar har vi köpt in en hel del av. Löv i flera olika färger som återspeglar årstiderna och såklart stjärnor och en massa olika kronor. Här ser du ett exempel på en kombo som består av broderade kronor. Kronorna är härliga att se på och är broderade med antingen silver- eller guldfärgad tråd. Riktigt snygga om vi får säga det själva. Vi har beställt in flera olika varianter då alla har så olika smak. Just denna till vänster är populär att stryka över hål på jeans.

Trekronor guld - tygmärke
Guldfärgade tygmärken föreställande trekronor

Söta tygmärken

Vi har räknat det till ungefär 69 olika motiv av gulliga tygmärken. Sådär supergulliga tygmärken alltså. Ett exempel på ett sött tygmärke är denna nedan. Motivet är av en söt liten apa som tar en tupplur. Som bilden visar ligger apan och vilar på en stor kudde. Detta märke är så gulligt att man storknar. Fantastiskt bra broderad också.

Andra gulliga motiv är denna lilla Dino som strosar omkring för sig själv.

Apis Vilar - Tygmärke - Söt apa vilar på kudde
Sött tygmärke föreställande vilande apa
Gullig dinosaurie - Tygmärke/Patch
Gullig liten Dino på promenad

Denna Dino är broderad med olika färger på en grön filt. Vi har ett par olika motiv för dig som tycker den är gullig och söt.

Coola Tygmärken

Självklart har vi även fyllt på lagret med coola tygmärken. För att ta ett exempel har vi fyllt på lagret av dödskallar. Dessa är inte bara coola utan även riktigt snygga. Dyra var dem också i inköp.

sugar skull turkos tygmärke
Coolt tygmärke dödskalle

Vi älskar denna Sugar Skull. Den är snyggt broderad och har en form som är lite annorlunda. Utöver det är färgkombinationen också lite speciell. Vad är din åsikt?

Roliga Tygmärken

Roliga tygmärken har vi såklart också inhandlat och fyllt upp lagret med. Exempel på ett roligare tygmärke är dessa föreställande Minioner. Nedan har du Captain America. Visst är den kul!

Minions captain america - Patch
Roligt tygmärke föreställande Minion Captain America

Avslutningsvis

Avslutningsvis vill vi hälsa dig varmt välkommen till Laglappen och önska dig lycka till i jakten på dina nästa snygga tygmärken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *