Populära & Snygga reflexer att stryka på

I slutet av augusti började vi känna av intresset för reflexer från besökare runtom i Sverige. Intresset har ökat och vi har därmed skapat en kort men mycket uppskattad film vi nu visar. Filmen spelade vi in på lagret och visar hur man stryker på en riktigt snygg reflex på en mössa.

Videoguide för hur du stryker på reflex

Klippet är endast 13 sekunder långt. Själva processen är dock närmare 60 sekunder. För dig som aldrig strukit på en reflex på kläder behöver antagligen lite längre tid. Dels är man eventuellt lite osäker på om det faktiskt fungerar. Dels är man kanske lite rädd för att göra fel vilket inte är så konstigt.

Stryka-på reflexer av hög kvalité…

Våra reflexer att stryka på kläder, mössor, vantar eller andra tyger är av mycket god kvalité. Reflexerna är producerade med färskt råmaterial och reflexerna kommer direkt från fabrik. Dessutom har vi gjort flera tester av reflexer från flera fabriker och vi fastnade från en specifik leverantör med tekniska dokument som styrker kvalitén. Reflexerna är godkända enligt standarden EN ISO 20471. Vad det innebär i praktiken är att reflexerna är av hög kvalité men även hållbara.

…med många användningsområden

Då reflexerna kan värmas fast på tyger behöver man inte vara särskilt fantasirik för att se möjligheter. Reflexerna går egentligen att stryka på allt möjligt. Skor fungerar. Men även väskor och mössor förutom jackor. Naturligtvis är det viktigt att först undersöka skötselråden på tyget innan du börjar stryka. Är man bara lite försiktig och anpassar värmen efter materialet kan man få reflexerna att fastna på det mesta.

Behöver du också synas i mörkret? Om ja är du varmt välkommen att spana in våra reflexer – hoppas du finner du något du gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *