Förnya jackan med broderade tygmärken för ryggen

Från och med denna vecka erbjuder vi nu ett större utbud av noga utvalda tygmärken för ryggen. Självklart är alla tygmärken för ryggen broderade och av mycket hög kvalité.

Stora tygmärken för rygg

Vill du förnya en annars så tråkig jacka eller hoodie kan vi varmt rekommendera våra stora tygmärken. Dessa tygmärken är broderade och ligger under kategorin Stora Tygmärken som du finner under huvudkategorin Tygmärken. Våra ryggmärken är större än vanliga tygmärken. Storleken på ett ryggmärke varierar men allt från 10-30 centimeter i bredd och 10-30 cm i höjd.

Priserna är högre än vanliga tygmärken och detta har såklart med tyngden, storleken och mängden detaljer att göra. Alla stora tygmärken för ryggen är broderade och är minst sagt spännande att titta på.

Ryggmärken för MC-jackan

Letar du efter ryggmärken för jackan, västen eller jeansjackan så har vi flera spännande motiv. Här nedan visar vi några:

örn american classic ryggmärke - tygmärke
American Classic – MC märke för ryggen. Större tygmärke rygg.

Söker du snygga och broderade tygmärken för ryggen utan örnar och motorcyklar kan vi exempelvis visa detta ryggmärke:

Brett tygmärke för ryggen - dödskallegänget
Döskallar på rad. Tygmärke för ryggen

Är du annars en sån person som gillar att bygga om bilar, fixa med bilar mm och vill visa det för omvärlden har vi ett coolt alternativ för dig också:

hot rod stort tygmärke rygg jacka
Hot Rod – Spader Ess – Tygmärke för ryggen

Vill du se hela Laglappens utbud av stora tygmärken och andra ryggmärken är du välkommen att besöka vår nyöppnade avdelning för just ryggmärken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *