Förvaringslösning till barnens rum

Nu kan du shoppa en snygg förvaringslösning till barnens rum och samtidigt bidra till mindre avfall. Med rymliga, praktiska men också snygga förvaringsväskor kan du inte bara förvara snyggt – utan även med gott samvete.

Gör det enkelt för barnen att plocka ihop

Barnens rum blir lätt stökiga och alla leksaker hittar sällan tillbaka till sin rätta plats. Det gör att man lätt trampar på legobitar men även andra leksaker som bara ligger och skräpar på golvet. Värst är det när man på natten brakar in i barnens rum, för att trösta ungen, och får en ilande känsla i ryggraden efter att ha trampat på något skit på golvet. Då blir man smått förbannad och trösten kan lätt gå över till en minst sagt krystat omhändertagande.

Förvaringspåse för leksaker till barnens rum
Rymlig förvaringspåse med dragkedja av återvunnet material

Med en rymlig förvaringspåse till barnens rum gör man det lite enklare för barnen att plocka ihop efter sin lek.

Olika sorters motiv

Under kategorin Fritid finner du mängder av snyggt designade förvaringspåsar till barnrummet i flera olika färger, motiv och mönster. Här hittar du färgglada påsar, tecknade djur, rymdmotiv, motiv av tecknade fordon och mycket mer.

Andra användningsområden

Fördelen med dessa väskor är att väskorna har fler användningsområden än som förvaringslösning till barnens rum. Väskorna passar dessutom perfekt att packa i bilen och få plats med all mat som storhandlas till familjen. Väskorna kan dessutom bli en klockren uppsamlare av pantflaskor. Då förvaringsväskorna är så pass rymliga kan dom utan problem även förvara dynor under sommaren eller perfekt att ha med som beach bag till stranden.

Fakta om förvaringsväskorna

Förvaringsväskorna rymmer ca 71 liter. Handtagen är av nylon men dessa är inte återvunna. Däremot är själva påsen återvunnen av hela 16 medelstora PET-flaskor. Varje väska är försedd med en dragkedja vilket gör det enkelt att sluta påsen och handtagen är av kraftig vävd nylon som är slitstark.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *