Handla rätt färg på sytråden!

Alla som beställt sytråd Online vet hur svårt det är att beställa rätt färg på tråden. Detta beror till stora delar på att skärmfärger kan skilja sig åt beroende på datorns inställningar. Men det kan också bero på hur trådarna presenteras Online. Det sistnämnda har vi på Laglappen nu tagit tag i. Vi vågar nog påstå att det aldrig varit enklare att handla rätt färg på sytråden som nu!

Enkel översikt över sytrådarna och färgerna

För att göra det så enkelt som möjligt att handla rätt sytråd presenterar vi alla sytrådar i färgordning snarare än efter färgkoder. Dessutom presenterar vi alla sytrådar på rulle och inte bara genom en intetsägande färgkarta. Med denna presentation hoppas vi att du som köper sytråd Online nu upplever det enklare än någonsin att handla rätt färg på din sytråd!

Stort utbud av sytråd av kvalité

Sytrådar på Laglappen är från varumärket Gütermann. Gütermanns erbjuder sytråd av hög kvalité som industrin i många fall själva använder. Sytrådarna på Laglappen.se finns idag i tre varianter nämligen Extra stark sytråd, alla tygers tråd och knappnålstråd för dekorativa sömmar. Dessutom har vi även prisvärda paket sytråd i några varianter med bonusprodukter.

Det användare av sytråden ofta säger är att trådarna från Gütermann inte krånglar eller går av. Tråden från Gütermann upplevs hållbar och dessutom så nystar sig inte tråden upp sig när man trär in nålen. Sist men inte minst älskar symaskinen denna typ av tråd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.