Nytt spännande utbud – Storpack Klistermärken

Nu kan du beställa hem storpack klistermärken för barn som dessutom går att återanvända om man är lite försiktig!

Storpack Klistermärken för Barn

Barn älskar klistermärken och ju fler desto bättre. Barn tycker det är kul att samla motiv men även byta och ibland sälja. Att klistra på roliga klistermärken på garderobsdörrar, skåp och numera även laptop och mobil är en rolig sysselsättning barn kan ha kul med under lång tid. Det handlar i många fall om att göra ens personliga ägodelar lite mer personliga. Att pryda det man gillar med något man tycker är fint, coolt eller gulligt.

Klistermärken att återanvända

Vanligtvis är klistermärken av papper. Dessa är tuffa att ta bort då limmet till stora delar även limmar fast på ytan man klistrat på märket. Är klistermärken istället av lite kraftigare material som vinyl är det inte bara enkelt att få klistermärket – det är mycket enkelt. Det räcker med att med nageln försiktigt få upp en bit av ett hörn och sedan kan man enkelt dra bort klistermärket. När du lyckats med det kan du även återanvända klistermärket på en annan yta du nu vill pryda.

Flera användningsområden

Nästan samtliga storpack klistermärken för barn är av vinyl. Klistermärken tillverkade av vinyl har flera användningsområden och att klistra på papper är bara en möjlighet. Dessa klistermärken passar särskilt utmärkt att klistra på resväskor men även vattenflaskor, speglar och fönster. Klistermärkena kan inte repas, bleks inte i solen och dessutom tål klistermärken av vinyl även vatten. Tro det eller ej, men dessa klistermärken kan dessutom tvättas i maskin. Det kan hända att klistermärket kan lossa lite i ett hörn efter en tvätt i diskmaskinen men då är det bara klistra på igen så är problemet löst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *