Vilken Laglapp ska jag köpa till Jeansen? 🤔

Laglappen, utan tvekan den snyggaste detaljen på ett par jeans!

Lappade byxor är inte bara snyggt, det säger något om dig och ännu mer om din kärlek för dina jeans. Laglappen är lite av en bortglömd detalj men som på senare tid börjar bli mer populär. Det ligger som bekant i tiden att vårda det man redan har.

Välj Laglapp utifrån kvalité

Det finns många olika stryklappar på marknaden och en stor del av dessa lappar är av låg kvalité. Kvalitén mäts i form av hur stark limbeläggningen är. Syftet med smarta laglappar med heltäckande beläggningen är att det ska vara enkelt att lappa men samtidigt hållbart över tid. Det är ingen idé att investera i en snygg laglapp om den inte sitter mer än ett par dagar.

Det är svårt att på förhand välja laglappen utifrån kvalité och därför är det viktigt att köpa testade laglappar. Samtliga laglappar på Laglappen är testade av oss själva och därför vet vi att kunderna kommer bli nöjda.

Några av våra bästsäljare

SvartSvart
MarinblåMarinblå
BlåBlå
LjusbrunLjusbrun
+4
99 kr
SvartSvart
Svart 4-packSvart 4-pack
MörkblåMörkblå
Mörkblå 4-packMörkblå 4-pack
+27
79 kr199 kr
SvartSvart
MörkblåMörkblå
ArmégrönArmégrön
BrunBrun
+4
89 kr
69 kr199 kr

Välj laglapp utifrån ditt plagg som ska lagas

En laglapp kan vara av olika material. Normalt är en laglapp tillverkad av bomull. Men en laglapp kan även vara av velour, i läder, mocka, reflex eller nylon. Eller så kan laglappen bestå av blandade material. Något som blivit mer populärt är laglappar i hållbart material som framställts under socialt hållbara förhållanden.

När du väljer laglapp så utgår du från det material som din laglapp ska fästas mot. Är det jeans du ska lappa är det såklart jeanslappar du köper. Men är det ett par chinos eller andra lättare tyger finns det laglappar i bomull.

Välja stryklappar utifrån mönster

Det finns flera olika mönstrade laglappar att välja mellan. Mönstrade laglappar används till mycket. Det finns ju faktiskt annat att lappa än bara byxor. Det finns rutiga mönster men även prickiga och mönstrade med olika soters motiv. En av våra favoriter är denna laglapp. Just denna laglapp kommer som ett ark och du kan själv klippa ut passande storlek och sedan värma fast på dina jeans eller annat plagg.

Mönstrad laglapp som stryks på
Laglapp med mönster i flera färger

Vilka färger kan man välja mellan?

Du kan välja mellan flera olika färger på nästan alla modeller av laglappar. Populära färger är färger i olika nyanser av blått. Ljusblå, mellanblå och mörkblåa färger är alltså populära. Men vi ser en tydlig trend till lite mer markerade lagningar med kontrasterande färger, mönster och former. Bara fantasin sätter gränserna – och såklart ditt mod att våga vara dig själv och välja något som du tycker är snyggt. Man behöver nämligen inte alltid välja utifrån vad som allmänt erkänns som god smak. Det är OK att vara sig själv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *